Participeren

Wilt u een deel van uw vermogen investeren in langjarig verhuurde woningen?
Dan bieden wij u twee mogelijkheden: rechtstreeks in de onderliggende woning met het recht op eerste hypotheek, of indirect via de effecten die wij daarvoor aanbieden.

Directe belegging

U kunt kiezen voor een rechtstreekse investering in verhuurd vastgoed. U heeft dan uitzicht op een hoger rendement. U krijgt dan het eerste recht op hypotheek. Een zekerheidsrecht op het registergoed dat gekoppeld is aan de lening. Als borgstelling heeft u dan de woning in onderpand en uw rendement ontvangt u uit de huurinkomsten.

Via Borgplaats brengen wij u steeds automatisch op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om uw portefeuille uit te breiden. In uw zoekprofiel houden wij direct rekening met wensen zoals woningtype, gewenst rendement en verhuurperiode.

Indirecte belegging

U kunt ook kiezen voor onze Woningverhuur Obligaties. Met de opbrengst van deze effecten koopt Vondellaan Vastgoed woningen aan. Het beheer van deze woningen wordt tevens door Vondellaan uitgevoerd. Tijdens de verhuur van de woning ontvangt u een deel van de netto verhuuropbrengst.

De Woningverhuur Obligaties van Vondellaan hebben de volgende kenmerken:

  • Gericht op investeerders met belangstelling voor Nederlands vastgoed, die tenminste per kwartaal rendement willen ontvangen;
  • Investeren kan al vanaf EUR 1.000,- voor een jaar, daarna steeds per kwartaal opzegbaar;
  • Terug of doorverkoop van deze effecten aan Vondellaan is kosteloos.