;

Vastgoedbemiddeling

Wanneer sparen onvoldoende rendement oplevert zoeken steeds meer mensen een zekere belegging die aansluit bij hun wensen. Bij Vondellaan Vastgoed merken wij dat steeds meer mensen zich oriënteren op een belegging in de Nederlandse woningmarkt.

  • Vondellaan brengt woningeigenaar en investeerder bij elkaar.
  • De eigenaar verkoopt zijn woning en blijft er als huurder in wonen.

Voor de woningeigenaar betekent dit dat hij de overwaarde van zijn woning snel beschikbaar heeft, maar toch in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

Het voordeel voor de investeerder is dat hij nu rechtstreeks in het bezit is van bekend vastgoed met een langdurig huurcontract, een tevreden huurder en een langjarige stabiele cashflow.

Voor de woningeigenaar:

In het eerste telefonische gesprek leggen wij uit wie wij zijn en wat wij doen. Wij sturen u uitgebreide informatie per post of per e-mail en spreken een terugbel afspraak met u af.

Wanneer u van onze dienstverlening gebruik wenst te maken, zullen wij de gegevens van de woning met u door nemen.

Wanneer u akkoord heeft gegeven bieden wij uw woning anoniem aan op Borgplaats.

Zodra wij een match hebben binnen ons bestand van woning investeerders nemen wij contact met u op om een persoonlijk afspraak te maken waarbij wij de investeerder aan u voorstellen. Wanneer wij overgaan tot bezichtiging van uw woning dient er een overeenkomst tot dienstverlening getekend te worden.

Wanneer de investeerder aangeeft uw woning te willen kopen gaan wij over tot een NWWI-taxatie van uw woning. Uit deze taxatie zal blijken wat de vrije verkoopwaarde van uw woning is. Dit is de waarde waar Vondellaan Vastgoed mee werkt.

U overlegt met de woning investeerder over de voorwaarden van verkoop en verhuur. Wanneer u daar overeenstemming over heeft volgt het bezoek aan de notaris om de transactie definitief te maken.

Voor de investeerder:

In de meeste gevallen begint het contact met telefonisch overleg. Wij leggen daarin persoonlijk uit wie wij zijn en wat wij doen.

Investeerders hebben verschillende wensen als het gaat om hun vastgoedbelegging. Zo kan iemand bijvoorbeeld aangeven in een bepaalde regio te zoeken of naar een bepaald type woning. Om ervoor te zorgen dat wij ons werk voor u goed kunnen uitvoeren zullen wij met u uw zoekcriteria in kaart brengen.

Zodra wij een woning hebben gevonden die aan uw zoekcriteria voldoet, nemen wij direct contact met u op (dit kan per telefoon of email). Wanneer blijkt dat er voldoende interesse is in de woning zullen wij u per email een geheimhoudingsverklaring sturen. Zodra wij deze ondertekend van u terug hebben ontvangen gaan wij over tot matching.

Matching:

De eerste stap bij een match is dat Vondellaan Vastgoed samen met de investeerder de woning gaat bezichtigen. Zo kan de huidige woningeigenaar (toekomstig huurder) ook persoonlijk kennis maken met de investeerder.

Hierna zal er een NWWI taxatie worden uitgevoerd om de huidige marktwaarde van de woning te bepalen. Dit proces geeft ook de tijd om rekening te houden met de persoonlijke wensen bij verkoop en verhuur aan beide kanten.

Nadat de waarde bepaald is en beide partijen akkoord geven over de voorwaarden kan de koopakte worden getekend. Vondellaan Vastgoed begeleidt in de meeste gevallen tot en met het tekenen van de leveringsakte bij de notaris.

Borgplaats:

Borgplaats brengt investeerders en woningeigenaren bij elkaar. Investeerders vinden zo verhuurd vastgoed met een stabiele stroom
inkomsten. Woning verkopers krijgen zo weer de beschikking over het vermogen dat eerst in het huis vastzat.

Bekijk ook onze Calculator om te zien wat voor u de mogelijkheden zijn.

 
 
 
  Contact Privacy Cookies