;

Woonbegeleiding

Vondellaan Vastgoed heeft sinds enkele jaren ervaring met het beheer en de exploitatie van beleggingsobjecten. Als onderdeel van onze dienstverlening selecteren en beheren wij langjarig verhuurd vastgoed.

Wij bieden vastgoedmanagement aan voor woningen in heel Nederland met als doel de optimale waardeontwikkeling van de woning tot aan het moment van doorverkoop.

Onze beheerfilosofie is gebaseerd op een zorgvuldig opgestelde en uitgevoerde meerjaren onderhoudsplanning in combinatie met een persoonlijk afstemming op de wensen en de mogelijkheden van de huurder.

home.jpg

 

Technisch beheer

  • Servicecontracten
  • Klachtenbehandeling
  • Correspondentie

Maatschappelijk ondernemen

  • Woningaanpassen
  • Thuiszorg / zorg aan huis
  • Bewind / woonbegeleiding
 


Verkoop ‘En viajer’

Dit proces van woning of overwaarde verzilveren (sale & lease back) voor zolang als u in uw woning wilt blijven wonen is in landen als Frankrijk en Duitsland heel populair. In Nederland is het minder bekend.

Wij zijn altijd op zoek naar particulieren die hun vermogen willen beschermen door het in liquide Nederlands vastgoed te investeren, en wij zijn altijd op zoek naar woningeigenaren die hun bezit weer in geld willen omzetten.

Zorginstellingen

Naast particuliere woningen bieden wij ook aan maatschappelijke organisaties als (jeugd-) zorginstellingen mogelijkheden voor het aantrekken van off balance financiering door de verkoop en terug verhuur van wooneenheden.

 
 
 
 
 
 
 
  Contact Privacy Cookies