Over ons

Door de jarenlange ervaring heeft Vondellaan vastgoed een stabiele en gezonde woningportefeuille opgebouwd. Wij kijken actief naar de ontwikkelingen op de markt en durven hiernaar te handelen. De afgelopen jaren is er succesvol geïnvesteerd in Nederlands vastgoed.

Woningbegeleiding en onze ervaring

Vondellaan Vastgoed heeft sinds 2004 ervaring met het beheer en de exploitatie van beleggingsobjecten. Als onderdeel van onze dienstverlening selecteren wij langjarig verhuurd vastgoed. Wij bieden vastgoedmanagement aan voor woningen in heel Nederland met als doel de optimale waarde ontwikkeling van de woning tot aan het moment van doorverkoop.

Onze beheerfilosofie is gebaseerd op een zorgvuldig opgestelde en uitgevoerde meerjarenonderhoudsplanning in combinatie met een persoonlijke afstemming op de wensen en de mogelijkheden van de huurder.

Waar kunnen wij u bij begeleiden?

woningbegeleiding

Stel uw vraag aan Vondellaan Vastgoed

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een antwoord van ons

vastgoedbemiddeling

Vastgoedbemiddeling

Vondellaan Vastgoed faciliteert particulieren die hun vermogen willen beschermen door het in Nederlands vastgoed te investeren. Vondellaan Vastgoed voorziet woningeigenaren in verkoop van de eigen woning, bij behoefte aan liquiditeit.

Vondellaan Vastgoed brengt huiseigenaar en investeerder bij elkaar. De eigenaar verkoopt zijn woning en blijft er als huurder in wonen. Voor de huiseigenaar betekent dit dat hij zijn overwaarde snel beschikbaar heeft maar toch in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

Waar nodig kan Vondellaan Vastgoed daarbij beheerwerkzaamheden uitvoeren of adviseren bij de optimale exploitatie door de jaren heen. Het voordeel voor de investeerder is dat hij nu in het bezit is van vastgoed met een langdurig huurcontract wat resulteert in een stabiele cashflow voor de lange termijn.

Vastgoedinvesteringen

Het investeringsbeleid van Vondellaan Vastgoed is gericht op het aankopen van liquide naoorlogse woningen. Deze woningen zijn vaak beter geïsoleerd. Naoorlogse woningen zijn over het algemeen makkelijker en sneller te verduurzamen dan woningen van voor deze tijd. Daarnaast voeren wij voortdurend verduurzamingsmaatregelen uit bij woningen welke reeds tot onze portefeuille behoren.

Onze woningen treft u aan in:

vastgoedinvesteringen

Maak kennis met ons geweldige team

anida

“Ik beschouw het als een eer om samen te werken met het toegewijde team van jonge professionals dat gedijt op het omzetten van uitdagingen in kansen en het bieden van persoonlijke oplossingen die daadwerkelijk de wensen van onze cliënten weerspiegelen.”

Anida Mujic

Sales Manager

michael

“Als accountmanager voor onze gewaardeerde investeerders is mijn missie niet alleen om de portefeuille te laten groeien, maar meer om partnerschappen te cultiveren die gebouwd zijn op vertrouwen, transparantie en wederzijds succes.”

Michael Schelkers

Sr. Accountmanager Direct Investeren

joyce

“In deze steeds veranderende markt staan we als een baken van betrouwbaarheid en helpen we onze klanten het pad van investeren te navigeren met vertrouwen. Ons succes wordt niet alleen gemeten in transacties, maar ook in het vertrouwen dat we opbouwen door onze dienstverlening aan al onze investeerders.”

Joyce Pont

Commercieel Directeur

nick

“Met een diepgaand begrip van markttrends zorg ik ervoor dat elke investeringsmogelijkheid zorgvuldig wordt afgestemd op uw financiële doelen.”

Fady Dakkak

Account Manager

fady

Als ervaren accountmanager in vastgoed onderscheid ik me door mijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt. Dit stelt me in staat een solide vertrouwensband op te bouwen met investeerders die streven naar eerlijke en winstgevende rendementen. In een markt waar betrouwbaarheid cruciaal is, is het verstrekken van goede informatie en het vertrouwen in uw investering essentieel. Zoals Zig Ziglar zei: "Eerlijkheid is de eerste stap naar integriteit."

Kariem Madani

Account Manager

Werken voor
Vondellaan Vastgoed

  • Gratis koffie
  • Flexibel rooster
  • Competitief salaris
  • Open-minded aanpak
  • Hondvriendelijke omgeving

Solliciteer NU!
En word ons volgende teamlid.

Onze groep

Onze groep

Per 1 juli 2021 ziet de groep waar wij deel van uit maken er uit als volgt: de getoonde vennootschappen zijn allemaal actief met het aanbieden van producten en diensten gerelateerd aan vastgoed en modulaire (flex-) woningen.